Kitbedrijf Polling Kitwerken

Het kitbedrijf Polling Kitwerken is opgericht in 2015. Sindsdien hebben wij via mond tot mond reclame al vele klanten geworven. De kwaliteit van het kitwerk dat Polling Kitwerken levert is hoog. De website topkitter.nl is nog in verdere ontwikkeling maar u vindt alvast enige informatie.

Polling Kitwerken levert kwalitatieve en fraai uitziende kitvoegen tegen een betaalbare prijs. De producten die wij gebruiken zijn van professionele kwaliteit. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van de diensten die wij voor u hebben uitgevoerd. Uw kitter zorgt voor een mooi een strak resultaat. 

Wij noemen onszelf topkitter! Dit doen wij niet omdat wij graag uit de hoogte willen doen maar dit is onze instelling. Wij willen het werk TOP achterlaten. Graag komen wij als laatste in de bouw- of verbouwingscyclus zodat we ieder zijn werk mooi(er) kunnen maken. Dit bedoel ik als een samenwerking. Tevens is het fijn om als laatste te komen zodat andere vakmensen geen last hebben van de siliconen in de kitvoegen (bijvoorbeeld bij de hechting van schilderwerk). Net als een tegelzetter/schilder/stukadoor doen wij ons uiterste best en maken het graag af met een mooie nette kitvoeg. Uw kitter heeft ruim 10 jaar ervaring in het vak als kitter. De accuratie waarmee Polling Kitwerken het kitwerk aanbrengt zorgt ervoor dat wij veel positieve feedback krijgen op onze geleverde diensten. Wij hebben binnen ons bedrijf korte lijnen waardoor we het werk binnen een korte termijn uit kunnen voeren. Tevens geven wij garantie op het aangebrachte kitwerk.

Voor de garantie bepalingen kunt u onze algemene voorwaarden opvragen. Deze sturen wij kosteloos naar u op. Ook onze prijslijst sturen wij u kosteloos toe.

Kort gezegd: Wij leveren kitwerken van professionele kwaliteit voor betaalbare prijzen waarbij we extra aandacht besteden aan de afwerking en netheid van de kitvoegen. Ook denken we graag met u mee ten aanzien van kleur en materiaal keuze.

Met vriendelijke groet,

Han Polling

Eigenaar Polling Kitwerken

www.topkitter.nl 2018