Particulier

Deze Topkitter staat voor u klaar. Wilt u ook prachtig mooie kitvoegen tegen een betaalbare prijs? 

De voordelen van het laten kitten zijn:

  • Zekerheid van kwaliteit door goede professionele materialen.
  • Kitvoegen zo strak mogelijk afgewerkt.
  • Uitgebreide keuze aan kleuren.
  • Zelf geen vieze handen.

Badkamer kitten

Het kitten van het tegelwerk in een badkamer is een belangrijk element van de afdichting. Als de afdichting niet goed wordt uitgevoerd heeft u grote kans op lekkage. De kitvoegen zorgen voor de eerste afdichting van uw badkamer. 

Toilet kitten

In het toilet is hygiene erg belangrijk. Een mooie en fris uitziende kitvoeg zorgt voor een nette afwerking in het kleinste kamertje van het huis.

Keuken kitten

Als u een nieuwe keuken koopt en het kitwerk ook super strak wilt hebben kunt u bij ons terecht. Het maakt bij Polling Kitwerken niet uit of u twee meter gekit wilt hebben of honderd. Wij maken uw keuken af. Door de afdichting met kit is uw keuken waterdicht. Ook het kitten van spoelbakken, kookplaten en design fornuizen kunnen wij voor u uitvoeren. Uw keuken is de plek waar u uw eten klaar maakt. Deze plek moet hygiĆ«nisch zijn. Ook de afwerking door middel van kitvoegen valt hieronder. Mocht de kit in uw keuken aangetast zijn door schimmels en vies en\of beschadigd zijn vervangen wij deze kitvoegen graag voor u.

Vloer kitten

Voor tegel vloeren en natuurstenen vloeren is een goede kitvoeg ook erg belangrijk. Voor dilataties (werkingsnaden) in vloeren met vloerverwarming dienen de opengelaten naden ook vakkundig afgewerkt te worden. Hiervoor is kit uitermate geschikt. Door de vele standaard kleuren kunnen wij het werk vaak meteen uitvoeren.


www.topkitter.nl